Lørdag den 5maj blev brugt på at tulle en tur til Vejen for at køre Klubrally Light hos DHMC. Vi startede dagen ud med rundstykker i Daugaard, som Mads Bjørn gav i anledning af hans 23års fødselsdag. Kl. 10.00 kørte de to teams af sted. Mads Bjørn havde lånt Mads Thornberg som copilot, da Danny ikke kunne. Så det blev spændende om Bjørnen kunne lære lidt af den mere erfarne kører.

 

Efter ankomst stod den på både teknisk- og licens kontrol. Dette gik problemfrit og ventetiden blev brugt på at studere prøverne. Kl. 11.50 blev der kaldt til førermøde, hvor de ville fortælle, at de havde lavet lidt om på løbet, grundet de få tilmeldinger. Prøve 1 og 4, var ens og lå på samme grund som 2 og 5. Prøve 3 og 6 lå i Lunderskov og var også ens. Så det blev sådan, at de første 7 biler skulle køre prøve 1, 2, og 3 som normalt, derefter nr. 6 og til sidst 4 og 5. Bil nr. 8 til 16 skulle starte med prøve 3 og 6, derefter 1, 2, 4 og 5. Således blev løbet forkortet med lidt over en time og der var hverken pause eller ventetid. Det syntes alle var en glimrende beslutning, og så skulle der bare køres noget race.

 

Team Pug kørte fejlfrit på alle prøverne og hentede også sekunder på dem alle. På prøve 6 blev der hentet 2 sek. fra prøve 3. På prøve 4 blev der hentet 3sek. fra prøve 1 og det samme på 5 fra prøve 2. Det var nogle gode hurtige prøver og vi satte også hurtigste tid på prøve 2. Dette var desværre ikke nok til at vinde klassen og en pokal, men det blev en flot 2 plads ud af 3 i Klasse 5.

 

Team Golf kørte også fejlfrit gennem hele løbet og fik også hentet nogle sekunder på anden gennemkørsel. På prøve 4 hentede de 2 sek. fra prøve 1, det samme på prøve 5 fra prøve 2. på røve 6 gik det ekstra godt og der blev hentet 3 sekunder fra prøve 3. Bjørnen fik tilmed en masse køre vejledning og tricks til hvor og hvordan man kunne hente mere tid. Dette resulterede i en 1 plads i Klasse 6, hvor de vandt over en BMW som kørte to fejlbaner. Så der kom endnu en pokal med hjem til hylden.

 

De generelle placeringer i løbet blev nr. 3 til puggen og nr. 8 til golfen.

 

 

AWMotorsport siger Tak til DHMC for et fint løb og godt vejr.