En kølig efterårsmorgen var AW Motorsport klar til at køre til Bramming for, at deltage i BMC´s klubrallyløb, som tæller 5. afd. af MSSV og 6. afd. af JFM (sidste afdeling).

 

Det startede godt på prøve 1 for Team Pug, men derfra gik det så også ned ad bakke. Koblingen begyndte at glide, på trods af, at Alex har arbejdet på bilen i flere dage og skiftet kobling op til flere gange. Der blev givet tips om, at hælde cola i koblingshuset for, at rense belægningen for olie. Det var ikke holdbart, men det gjorde da sit til, at vi gennemførte løbet. Det var dog lidt svært at koncentrere sig om prøverne, når det lugtede af kandiseret kobling, og det var et stort irritationsmoment for Alex.

 

For Team Golf gik det dog en hel del bedre. Mads nød godt af, at have den erfarne Thomas ved sin side. Der blev kørt til og hentet tid, og golfen kom igennem dagen som en hel bil.

Det mundede ud i en flot andenplads i klassen, men da der kun var pokal til nr.1, fik de desværre ingen med hjem. Førstepladsen gik dog til et andet Horsensmedlem, så skuffelsen var ikke så stor. Den blev også reduceret lidt mere da Mads modtog en bronzemedalje for 3.pl. i JFM turneringen klasse 6. Alex modtog den som 2kører, men den blev overdraget til Thomas, som tak for hjælpen på dagen. Deres startnummer blev også udtrukket i en lodtrækning om ekstrapræmier og de modtog 2 stk. sponsor T-shirts.

 

Fordi at Team Pug fik gennemført løbet, betød det flere point i turnering og lige nøjagtig nok til at modtage en bronzemedalje i klasse 5. Vi var også heldige, at blive udtrukket i lodtrækningen til 4fl. Rødvin.

 

Frem til næste MSSV løb, skal der repareres og øves, for at se hvad det kan indbringe af resultater..

 

 

Vi siger mange tak til BMC for et godt løb, vi glæder os meget til at komme igen næste år.

Anne/AW Motorsport